Over HPS

We zien in elk stofferingsproject een uitdaging

Heel groot of juist klein: HPS ziet er een uitdaging in om voor elk project en budget de juiste projectstoffering te bieden. Ongeacht de omvang van een project kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht en maximale service en kwaliteit. Waar in Nederland u ook zit.

Advies op maat

Bij HPS begint een project altijd met interesse in uw behoefte en wens. We zoeken antwoord op vragen als ‘Waar wordt een ruimte voor gebruikt?’, ‘Hoeveel mensen lopen er dagelijks over de vloer?’, ‘Is het een openbare of juist geen openbare ruimte?’ etc. Op basis daarvan geven we advies op maat. Hierin nemen we materiaalkeuze, kleur, reiniging en onderhoud mee. Want waar het ons om gaat, is dat u profiteert van een vloer, raamdecoratie of zonwering die lang meegaat. Of van bijvoorbeeld een rolluik dat ongewenste ‘gasten’ buiten de deur houdt.

Vaste partners

Is het nodig om uw kantoor eerst leeg te halen voordat we een nieuwe vloer kunnen leggen? Of zoekt u ook een betrouwbare partij voor schilderwerk of de aanleg van (LED-)verlichting? Vertrouw dan ook op HPS. We werken samen met een vast bestand van partners met dezelfde kwaliteitsstandaard als wij. We brengen u graag met ze in contact of treden op als aanspreekpunt voor al deze diensten. U bepaalt waar u ons voor in wilt schakelen.